Home  > Wonen en milieu  > Milieu en natuur  > Vlaams-Brabant klimaatneutraal  > Samen met jou naar een klimaatneutrale provincie  > Middenveld

Middenveld

Teken het klimaatengagement!

Al meer dan 30 organisaties engageerden zich samen met Vlaams-Brabant voor een klimaatneutrale provincie. Ze gaan samen op zoek naar concrete ideeën en samenwerkingsverbanden. De provincie zal hen hierbij jaarlijks met zo'n 500.000 euro ondersteunen via het nieuwe subsidiereglement voor duurzame milieu- en klimaatprojecten.

Ook jouw organisatie kan zich engageren! Interesse? Stuur dan een mail naar klimaatneutraal@vlaamsbrabant.be

Engagementsverklaring Vlaams-Brabant Klimaatneutraal voor middenveldsorganisaties [PDF, 2 blz, 52,32 KB] Lijst van middenveldsorganisaties voor Vlaams-Brabant Klimaatneutraal [PDF, 1 blz, 52,76 KB]

Maak van jouw organisatie een klimaatorganisatie!

Kriebelt het in jouw organisatie ook om klimaatneutraal te worden? Het lijkt moeilijker dan het is. En al zeker met dit draaiboek vol tips, een stappenplan en praktijkvoorbeelden.

Bestel of download de brochure "Maak van jouw organisatie een klimaatorganisatie!"

Vraag een subsidie voor jouw klimaatproject

Heb jij een project dat bijdraagt aan onze ambitie om klimaatneutraal te worden? Misschien komt het in aanmerking voor een subsidie voor duurzame milieu- en klimaatprojecten. Bekijk de voorwaarden en dien het in.

Publicaties

Maak van jouw organisatie een klimaatorganisatie

Brochure met tips, concrete stappen en praktijkvoorbeelden die organisaties helpt op weg naar klimaatneutraliteit.

Alle publicaties

Naar boven