Home > Nieuws > Wonen en milieu > (Afgesloten) Wedstrijd 'Boom je buurt'

Wedstrijd 'Boom je buurt' (05 september 2017)

Wedstrijd afgesloten

We hebben de inschrijvingen voor de wedstrijd 'Boom je buurt' afgesloten. 

  • Schreef jij jouw plantteam in? Dan vind je hier het reglement.
  • Ben je te laat om je in te schrijven? Jammer. Maar misschien herhalen we de wedstrijd volgend jaar nog wel eens. Zorg dat je er dan wel bij bent. Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Milieu' om als eerste op de hoogte te zijn.

Wedstrijd boom- en klimplantactie

Boom je buurt!

Een boom geeft kleur aan je tuin. Een klimplant brengt leven in je straat. In groene buurten wonen blije mensen. Én dieren, want als alle tuinen samen één groot groen lint vormen, is dat goed voor de natuur. Maar ook voor het klimaat. Daarom organiseerde we in het najaar van 2017 de wedstrijd 'Boom je buurt'.

Hieronder het wedstrijdreglement:

  1. Overtuig je buren, vrienden, familie, collega’s ... Verzamel minstens vijf medeplanters, inclusief jezelf en prik een plantdag.
  2. Mail voor 1 november 2017 naar levedetuin@vlaamsbrabant.be de adressen van jezelf en je medeplanters (in totaal dus minstens vijf).
  3. Je ontvangt een box met materiaal en richtlijnen om bomen en klimplanten te planten. Voor het plantgoed zorg je zelf. 
  4. Ben je bij de eerste tien inschrijvers? Dan krijg je advies aan huis van de slimme tuinprofessor. Wij contacteren jou en leggen een moment vast.
  5. Organiseer je plantdag. Neem foto’s, maak filmpjes, schrijf het verhaal van jouw plantgroep.
  6. Bezorg ons jouw bewijsmateriaal: foto’s, filmpjes, tekeningen … Mail ze naar levedetuin@vlaamsbrabant.be. Je krijgt punten op het aantal bomen en klimplanten, maar ook op originaliteit. 
  7. Veel geluk! Misschien win jij één van de drie tuinfeesten ter waarde van 500 euro.

Extra informatie

Naar boven