Home  > Informatica  > Over de school

Over de school

Planning voor een heel jaar

PC leslokaal provinciehuis Leuven

Voortaan ligt onze planning vast voor een heel jaar, terwijl we in het verleden steeds een planning opstelden voor een half jaar. We hopen dat je hierdoor op een langere termijn jouw opleidingsbehoeften kan inplannen. Het kan echter zijn dat we de planning in de loop van het jaar lichtjes moeten bijsturen. Vandaar dat we je aanraden om steeds het actuele aanbod op onze website te raadplegen.

Opleidingstrajecten Office

Voortaan zijn onze Office-cursussen opgedeeld in opleidingstrajecten, die per programma (Word, Excel, Access, Powerpoint) bestaan uit een aantal opleidingsdagen. Je kunt aan de hand van de gedetailleerde inhouden en jouw eigen voorkennis kiezen welke dag(en) van een opleidingstraject het beste voor jou geschikt zijn. Onze doelstelling bij deze trajecten is een maximaal leereffect voor onze cursisten via een persoonlijk samen te stellen programma. Indien je twijfelt voor welke onderdelen je best zou inschrijven, staan onze medewerkers klaar om je hierbij te helpen.

Welke versie van Office voor onze opleidingen?

PIVO opleiding Indesign ter plaatse in het Vlaams Theater Instituut te Brussel

In welke Office versie (XP, 2003, 2007, 2010, 2013, ...) organiseren we onze cursussen?
We proberen natuurlijk zo veel mogelijk rekening te houden met de situatie bij onze klanten. Aangezien de meeste organisaties momenteel werken met Office 2010, organiseren wij onze Office trajecten nu in deze versie zowel in het PIVO te Asse als in het pc-leslokaal in het provinciehuis te Leuven.
Zal jouw organisatie overschakelen naar Office 2010 of zelfs naar Office 2013? Dan helpen wij jullie graag op maat verder met ons mobiel leslokaal waarop we zowel de Office 2010 als de Office 2013 software ter beschikking hebben.
Wens je nog opleidingen over Office 2007? Vanzelfsprekend kunnen we nog alle cursussen uit onze vorige Office 2007 opleidingstrajecten in de vorm van een groepsopleiding voor jouw organisatie organiseren.

Maatwerk en organisatie op locatie

Je leest het hierboven al! De informaticaschool beschikt over een mobiel leslokaal bestaande uit 13 recente laptops. Hiermee kunnen wij gemakkelijk ter plekke in jouw organisatie een pc-opleiding organiseren. Dit mobiel leslokaal kunnen ofwel met Office 2007, Office 2010 of met Office 2013 software uitrusten. Dit leslokaal stellen we tijdelijk bij jou op in een vergaderzaal en onze docent komt dan gewoon daar lesgeven. Bovendien kunnen wij door een intake-gesprek de opleiding op jouw maat aanpassen. Je bespaart op die manier heel wat verplaatsingsonkosten van de cursisten!

Workshops voor systeembeheerder in samenwerking met VERA

Opleiding CNAP discovery

We organiseren in nauwe samenwerking met het Vlaams-Brabants steunpunt informatica VERA een aantal praktische workshops voor systeembeheerders en IT-verantwoordelijken. Met deze opleidingen willen we deze doelgroep up-to-date houden in hun kennis- en toepassingsgebied en tegelijk ook wapenen in onderhandelingen met ICT-leveranciers of aankoopdossiers voor IT-apparatuur.

Opleidingen buiten het aanbod op onze website

Naast alle opleidingen in dit aanbod kunnen wij op vraag en maat van jouw organisatie nog al onze 'oudere' cursussen organiseren en aanbieden. Dit zijn oa beginners- en gevorderden cursussen van de Office XP/2003/2007 programma's, pc-gebruik voor beginners, surfen op het internet, diverse opfrissessies, ... Contacteer ons voor meer informatie hierover.