Home  > Informatica  > Maatwerk  > Migreren naar Office 2013

Migreren naar Office 2013

Doelstelling

Misschien schakelde je organisatie onlangs over naar Office 2013 en wens je je medewerkers een gepaste opleiding te geven met een minimale tijdsinvestering? Hiervoor heeft de informaticaschool migratiecursussen ontwikkeld naar analogie met onze Office 2010 migratiecursussen.

Doelgroep en vereiste voorkennis

Gebruikers van Office 2013 die reeds een basiskennis van vorige versies van Windows en Office hebben.

Methode en leermiddelen

Interactieve toelichting aangevuld met korte oefeningen.
De inhoud en duur van de opleiding kunnen variƫren naargelang de behoeften van je organisatie. Voor elk onderdeel van Office 2016 (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) en Windows (7, 8, 8.1, 10) plannen we een sessie van 3 uur, eventueel uit te breiden op je vraag.

Inhoud

  • Migratie naar Word 2013: tijdens een 3 uur durende sessie krijgen je medewerkers de voornaamste verschilpunten en nieuwigheden in Word 2013 t.o.v. de vorige versie van Word gedemonstreerd en kunnen zij die zelf inoefenen/uitproberen op een laptop.
  • Migratie naar Excel 2013: tijdens een 3 uur durende sessie krijgen je medewerkers de voornaamste verschilpunten en vernieuwingen in Excel 2013 t.o.v. de vorige versie van Excel gedemonstreerd. De cursisten kunnen die zelf inoefenen/uitproberen op een laptop.
  • Migratie naar Outlook 2013: tijdens een 3 uur durende vooral praktische sessie krijgen je medewerkers de voornaamste verschilpunten en nieuwigheden in Outlook 2013 t.o.v. de vorige versie van Outlook aangeleerd en kunnen zij die zelf inoefenen op een laptop met een tijdelijk e-mailadres.
  • Migratie naar Access 2013: tijdens een 3 uur durende sessie krijgen je medewerkers de voornaamste verschilpunten en nieuwigheden in Access 2013 t.o.v. de vorige versie van Access gedemonstreerd en kunnen zij die zelf inoefenen/uitproberen op een laptop.
  • Migratie naar PowerPoint 2013: tijdens een 3 uur durende sessie krijgen je medewerkers de voornaamste verschilpunten en vernieuwingen in PowerPoint 2013 t.o.v. de vorige versie van PowerPoint gedemonstreerd en kunnen zij die zelf inoefenen/uitproberen op een laptop.
  • Migratie naar Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1. Windows 7 en vooral Windows 8 verschillen sterk van de vorige Windows versies. De cursisten kunnen op een laptop in 3 uur efficiĆ«nt leren werken met de nieuwste Windows-software en gebruikmaken van de voornaamste nieuwe werkmethodes van de software.

Beoordelingswijze

Niet van toepassing.

Plaats en data

op aanvraag

Duur

afhankelijk van het programma

Prijs

op aanvraag

Contact

informaticaschool
tel. 02-454 82 70
pivo.informatica@vlaamsbrabant.be