Home  > Bereikbaarheid van het PIVO

Bereikbaarheid van het PIVO

Opgelet: vanaf einde zomer 2020 verkeershinder op de Brusselsesteenweg N9

De Brusselsesteenweg (N9) die Asse met Brussel verbindt, wordt vanaf het eind van de zomer van 2020 volledig vernieuwd en veiliger gemaakt voor fietsers en voetgangers.
Het einde van alle werkzaamheden is voorzien voor eind 2021/begin 2022.
Meer info via de link onderaan deze pagina.

Met de trein

Vanuit Brussel-Noord neem je de stoptrein richting Dendermonde en stap je af in het station Zellik. Het station ligt op 500 meter van het PIVO. Vanaf het station volg je rechts de hoofdweg. Het PIVO ligt achter de bocht.

Raadpleeg de uurregeling van deze verbinding op de website van NMBS

Met de bus

Vanuit Brussel-Noord rijden er bussen:

  • 243 via Wemmel naar Zellik. Deze stopt aan de ingang van het PIVO (halte kazerne).
  • 213 Brussel via Asse-Ternat-Teralfene-Aalst met stopplaats aan Zellik station. De stopplaats ligt 500 meter van het PIVO.
  • 214 Brussel via Asse naar Aalst met stopplaats aan Zellik station. De halte ligt 500 meter van het PIVO.

Vanuit Dilbeek rijdt bus 820 via Jette-Vilvoorde-Zaventem naar Zellik. Deze stopt aan de ingang van het PIVO (halte kazerne).

Met de wagen

Neem afrit 10 op de ring rond Brussel (R0). Volg de N9 richting Asse. Na ongeveer 700 meter neem je de eerste afrit rechts richting Relegem. Boven op de brug ga je naar rechts en volg de hoofdweg die een scherpe bocht naar links maakt. Dit is de Relegemsestraat (die aan de ingang van het PIVO overgaat in de Poverstraat). Volg deze 200 meter, sla dan links in en volg de wegwijzers "PIVO".