Home  > Geneeskundige hulp  > Inschrijven en annuleren

Inschrijven en annuleren

Hoe inschrijven ?

Inschrijven voor de basiscursus hulpverlener ambulancier kan je via de 100-dienst waar je tewerkgesteld bent. Zij ontvangen de nodige documenten om jouw inschrijving in orde te maken.
Je kunt je ook inschrijven voor de basiscursus op voordracht van de federale gezondheidsinspecteur. Contacteer de school voor meer informatie.

Inschrijvingen voor de andere opleidingen voor professionele hulpverleners en ook voor de opleidingen voor scholen, bedrijven, instellingen, verenigingen, ... kan je online, via het inschrijvingsformulier, door een inschrijving te mailen naar pivo.dgh@vlaamsbrabant.be. Uiteraard kan je ook telefonisch reserveren, we vragen dan wel een schriftelijke bevestiging.

Praktische inlichtingen over de cursus

Praktische inlichtingen over de cursus volgen ten laatste 14 dagen voor de aanvang van de opleiding. Indien om organisatorische redenen deze opleiding niet kan plaatsvinden, zullen wij je hiervan tijdig op de hoogte brengen.

Annuleren

Annuleren zonder kosten (enkel schriftelijk via email, fax of brief) kan steeds tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de opleiding. In alle andere gevallen blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Facturatie

Het PIVO stuurt je na afloop van de cursus een factuur.