Home  > Geneeskundige hulp  > Over de school

Over de school

Opleidingen en samenwerking met UZ Brussel en UZ Gasthuisberg Leuven

Ziekenwagen

Voor de basiscursus hulpverlener ambulancier en de permanente vorming heeft het opleidingscentrum een samenwerkingsovereenkomst met de beide spoedgevallendiensten van deze universitaire ziekenhuizen. De docenten voor de basiscursus hulpverlener ambulancier en de permanente vorming, zowel de urgentieartsen als urgentieverpleegkundigen zijn van de spoedgevallendienst van deze ziekenhuizen. Het is ook op deze spoedgevallendiensten dat je de stage volbrengt.

Opleidingen ter plaatse in jouw eigen organisatie

wondverzorging

Indien je opteert om een opleiding ter plaatse in jouw organisatie te organiseren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze docenten komen de opleiding verzorgen in jouw eigen lokalen. Wij vragen een lokaal, met tafels en stoelen, liefst opgesteld in U-vorm. Het lokaal moet voldoende ruim zijn omdat er dikwijls een stuk praktijk gedemonstreerd en geoefend wordt.
Data voor deze opleidingen worden steeds in onderling overleg afgesproken en de inhoud van de opleiding kan volledig op maat van jouw organisatie aangepast of opgesteld worden.

Onze docenten

Reanimatie

Onze docenten zijn allen urgentieverpleegkundigen en urgentieartsen werkzaam in de dringende geneeskundige hulpverlening (spoedgevallen, 100-ziekenwagen, MUG)
Zij volgen regelmatig pedagogische bijscholingen via het PIVO en volgen uiteraard zeer nauwlettend de nieuwe ontwikkelingen in de dringende geneeskundige hulpverlening.

Extra informatie

Externe websites

www.health.fgov.be