Openbaar onderzoek onteigening voor fietssnelweg F25

Via de fietssnelweg F25 fiets je in de toekomst vlot en veilig tussen de stations van Leuven en Aarschot. Om deze fietssnelweg in Kessel-lo te kunnen aanleggen, is er een voorlopig onteigeningsbesluit vastgesteld.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Geef ze door tijdens het openbaar onderzoek van 27 februari 2023 tot en met 28 maart 2023.

Snel naar

Wat is de inhoud van het openbaar onderzoek?

Lees je graag de details even door? Raadpleeg de onderstaande documenten:

 

Bekijk je liever alles op papier? Dat kan. Kijk al deze documenten vrij in (aan de onthaalbalie) in het provinciehuis - Provincieplein 1 - 3010 Leuven of in het stadskantoor van Leuven - Professor Roger Van Overstraetenplein 1 - 3000 Leuven.

Wie kan zijn mening geven?

  • Eigenaars van het betrokken onroerend goed of zakelijk recht dat onteigend wordt.
  • Houders van zakelijke en persoonlijke rechten.

Geef je mening

  • Heb je suggesties, opmerkingen, vragen of bezwaren? Geef ze door tijdens het openbaar onderzoek van 27 februari 2023 tot en met 28 maart 2023.
  • Hoe?
    • Stuur een aangetekende brief naar Provincie Vlaams-Brabant, Dienst Mobiliteit, Provincieplein 1, 3010 Leuven of
    • Geef een brief met jouw input af in het provinciehuis - Provincieplein 1 - 3010 Leuven ter attentie van de dienst mobiliteit. Je ontvangt meteen een ontvangstbewijs.

Wat gebeurt er met jouw feedback?

Je reactie nemen we op in een overwegingsdocument, waarin we motiveren waarom jouw opmerking wel of niet leidt tot een aanpassing van het onteigeningsbesluit.

Samen met het aangepaste onteigeningsbesluit, leggen we het overwegingsdocument voor aan de provincieraad, die beslist over de uiteindelijke tekst.

Heb je nog vragen?

Elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur

fiets [at] vlaamsbrabant.be

Antwoord binnen 2 werkdagen.

Gepubliceerd op

14 februari 2023