Dialoogtafel Toolbox Dorpse Architectuur (12 juni)

Hoe kan wonen in dorpen anders en architecturaal beter? Wat betekent goede dorpse architectuur voor jou? Ga mee het gesprek aan tijdens een dialoogtafel, met hulp van de dialoogtool uit de ‘Toolbox Dorpse Architectuur’

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Snel naar

Voor wie?

De dialoogtafel richt zich in het bijzonder tot lokale beleidsmakers, omgevingsambtenaren, projectontwikkelaars, ontwerpers, experten in het werkveld, grondeigenaars, dorpsbewoners en leden van gemeentelijke adviesraden, maar alle geïnteresseerden zijn welkom.

Aanpak en doelstelling

Hoe kan wonen in dorpen anders en architecturaal beter? Wat betekent goede dorpse architectuur voor jou?

Het doel van deze dialoogtafel is om verschillende stakeholders bij elkaar te brengen om met behulp van de dialoogtool uit de ‘Toolbox Dorpse Architectuur’ het gesprek aan te gaan over kwalitatieve dorpse architectuur. De dialoogtool bevat figuren en tactieken uit de Toolbox Dorpse Architectuur die je kan inzetten om kwaliteiten in dorpen te benoemen en vanuit een ander oogpunt te kijken naar concrete nieuwe projecten. Voorafgaand aan het gesprek maak je kennis met deze figuren en tactieken uit de Toolbox in een inleidende presentatie.

Partners

De Toolbox Dorpse Architectuur is een initiatief van AR-TUR in samenwerking met het departement Architectuur van de KU Leuven en Public Space. Het project werd ondersteund door de Vlaamse Overheid, gemeente Malle, gemeente Olen, cofinanciering vanuit Platteland Plus, bestaande uit middelen van Vlaanderen en provincie Antwerpen.

Info

 Waar

Provinciehuis Leuven

Provincieplein 1
3010 Leuven
België

Wanneer

tot

Kanalen

Energie en wonen

Doelpubliek

Lokale besturen
Architecten
Bedrijven
Verenigingen en organisaties
Burgers

Contact

lokaalwonen [at] vlaamsbrabant.be

Extra info

Laat je inspireren door de bijhorende tentoonstelling.