Home > Kalender

Ontbijtmeeting bedrijvenzone Zaventem-Zuid [22 februari 2019]

Ben je betrokken bij de bedrijvenzone van Zaventem-Zuid? Neem dan zeker deel aan de ontbijtmeeting over de optimalisatiestudie van deze bedrijvenzone.

Inspiratiesessie over samenwerken bij de vermarkting van nieuwe teelten [26 februari 2019]

Vermarkten van nieuwe teelten vereist een goede samenwerking tussen telers en afnemers. Leer meer over coöperatief ondernemen en over de bezorgdheden van afnemers.

Beetgenomen vogels: hoe grauwe klauwieren & co in een valstrik belanden (lezing) [26 februari 2019]

Wat betekenen veranderingen in het landschap voor vogels? Hans Van Dyck, professor gedragsecologie aan de UCL in Louvain-la-Neuve, bekijkt de wereld door de bril van de grauwe klauwier en andere vogels.

Opendeurdag Proefcentrum Herent voor basisscholen [28 februari 2019]

Kom met je klas uit de 2de of 3de graad basisonderwijs op onderzoek langs onze 7 doe- en kenniseilanden. De leerlingen maken op interactieve manier kennis met de thema's bijzondere teelten, innovatie, insectenkweek en witloof.

Ontdek het provinciale aanbod voor jouw gemeente [28 februari 2019]

Nieuw bestuur? Nieuwe ambities? Kom naar onze twee streekdag voor burgemeesters, schepenen, directeurs en gemeenteraadsvoorzitters.

Ontdek het provinciale aanbod voor jouw gemeente [28 februari 2019- 01 januari 0001]

Nieuw bestuur? Nieuwe ambities? Kom naar één van onze twee streekdagen voor burgemeesters, schepenen, directeurs en gemeenteraadsvoorzitters.

Naar boven