Home  > Economie en landbouw  > Sociale economie  > Catalogus

Catalogus van de Sociale economie in Vlaams-Brabant

Brochure 'Bewust ondernemen, dankzij sociale economie'

De provincie Vlaams-Brabant is de thuisbasis van een 50-tal sociale economie bedrijven. De realisatie van maatschappelijke meerwaarden staat bij hen voorop! Zo bieden ze een baan aan mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt of begeleiden hen in de zoektocht naar een job. Vaak combineren ze deze sociale doelstelling met bijvoorbeeld een ecologische doelstelling.

Om deze sociale doelen te realiseren, zijn economische activiteiten nodig. Deze activiteiten zijn even divers als de bedrijven zelf. Om je een idee te geven waarvoor je bij de sociale economie terecht kan, raadpleeg je best de catalogus met alle producten en diensten van de sociale economie in Vlaams-Brabant. Deze lijst is niet limitatief. Flexibiliteit en creativiteit zijn immers de sterktes van de sociale economie.

Database sociale economie

In onderstaande database vind je een volledig overzicht van de sociale economie-bedrijven in Vlaams-Brabant. Je zoekt hier makkelijk op onderneming, ondernemingstype, producten en diensten, sectoren of gemeente. Tot slot vind je er een actueel overzicht van alle evenementen rond sociale economie.

Raadpleeg de database op de website van socialeeconomie.be

Extra informatie

Naar boven