Home  > Economie en landbouw  > Ondernemers en starters  > Agentschap Ondernemen

Agentschap Ondernemen

Agentschap Ondernemen - aanspreekpunt voor ondernemers in Vlaanderen

Logo Agentschap Ondernemen

Als ondernemer krijgt u wel eens te maken met de Vlaamse overheid. Zeker als u een bedrijf opstart of uitbreidt. U merkt al snel dat de verschillende overheidsinstanties een doolhof kunnen zijn. Reken dan op een gids die de kortste weg kent: het Agentschap Ondernemen.
U krijgt een persoonlijke adviseur die u vlot door alle instellingen en hun administraties loodst.

Goede ideeën kunnen ver dragen

Als ondernemer:

  • Bent u op zoek naar steun of advies bij de Vlaamse overheid? Dan is het Agentschap Ondernemen uw eerste toegangspoort.
  • Zit u met een vraag over uw onderneming of wilt u een nieuw project op de rails zetten? Aarzel dan niet om het Agentschap Ondernemen te contacteren.
  • Bent u op zoek naar begeleiding bij uw dossiers of een oplossing voor uw problemen? De accountmanagers van het Agentschap Ondernemen zijn uw tussenpersoon bij uw contacten met verschillende Vlaamse administraties en zoeken samen met u naar een oplossing. Waar nodig verwijst het Agentschap Ondernemen door naar andere overheidsinstellingen en instanties die bezig zijn met de materie waarin u begeleiding of advies nodig heeft.

Voor wie?

Het Agentschap Ondernemen is er voor elke ondernemer in Vlaanderen. Of u nu een beginnende of reeds ervaren ondernemer bent, een buitenlandse investeerder, een groot bedrijf of een micro-onderneming, het Agentschap Ondernemen gidst u in alle vertrouwelijkheid doorheen het overheidslandschap, informeert u en adviseert u.

Het Agentschap Ondernemen in Vlaams-Brabant

VAC Dirk Bouts
Diestsepoort 6, bus 31
3000 Leuven
Tel 016-31 10 50
Fax 016-31 10 51
E-mail: info@agentschapondernemen.be

Extra informatie

Externe websites

Agentschap Ondernemen

Naar boven