Home  > Wonen en milieu  > Milieu en natuur  > Vlaams-Brabant klimaatneutraal  > Samen met jou naar een klimaatneutrale provincie

Samen met jou (naar een klimaatneutrale provincie)

Klimaattop Vlaams-Brabant

Op 27 en 28 november 2015 vond de eerste Vlaams-Brabantse klimaattop plaats.

Gemeenten

Samen met gemeenten werken we aan een klimaatneutrale provincie. Het aanbod Vlaams-Brabant Klimaatneutraal voor de doelgroep gemeenten.

Bedrijven

Samen met bedrijven werken we aan een klimaatneutrale provincie. Het aanbod Vlaams-Brabant Klimaatneutraal voor de doelgroep bedrijven.

Scholen

Samen met leerkrachten, leerlingen, ouders,... werken we aan een klimaatneutrale provincie. Het aanbod Vlaams-Brabant klimaatneutraal voor de doelgroep scholen.

Middenveld

Samen met het middenveld werken we aan een klimaatneutrale provincie. Het aanbod Vlaams-Brabant Klimaatneutraal voor de doelgroep middenveld.

Nieuws

Speel op straat voor het klimaat. Leen de gamebike.

Een elektrische bakfiets vol spellen in een artistiek, klimaatneutraal tintje. Dé garantie voor een geslaagde avond in je buurt of straat. Te leen in ons uitleenpunt in Leuven.

Alle nieuwsberichten

Publicaties

Waaier "Elektriciteit besparen"

Elektriciteit wordt duurder en draagt bij tot de opwarming van de aarde: bespaar daarom op je elektriciteitsverbruik!

Alle publicaties

Kalender

19 juni 2017

Netwerk- en inspiratiemoment klimaatadaptatie

"Het klimaat verandert. Hoe hou jij de voeten droog?" Ons jaarlijks netwerk- en inspiratiemoment rond klimaat staat dit jaar in het teken van klimaatadaptatie. Voor en samen met mensen van gemeenten, middenveld, burgerinitiatieven, klimaatpioniers.

Alle activiteiten

Naar boven