Home > Nieuws > Wonen en milieu > Wedstrijd 'Boom je buurt'

Wedstrijd 'Boom je buurt' (05 september 2017)

Doe mee aan de wedstrijd boom- en klimplantactie en win een tuinfeest

Boom je buurt!

Een boom geeft kleur aan je tuin. Een klimplant brengt leven in je straat. In groene buurten wonen blije mensen. Én dieren, want als alle tuinen samen één groot groen lint vormen, is dat goed voor de natuur. Maar ook voor het klimaat. Tijd dus om jouw straat of wijk (nog meer) in het groen te steken. Wij helpen jou! En wie weet sleep jij, met jouw boom- en of klimplantactie wel een tuinfeest in de wacht.

  1. Overtuig je buren, vrienden, familie, collega’s ... Verzamel minstens vijf medeplanters, inclusief jezelf en prik een plantdag.
  2. Mail voor 1 november 2017 naar levedetuin@vlaamsbrabant.be de adressen van jezelf en je medeplanters (in totaal dus minstens vijf).
  3. Je ontvangt een box met materiaal en richtlijnen om bomen en klimplanten te planten. Voor het plantgoed zorg je zelf. 
  4. Ben je bij de eerste tien inschrijvers? Dan krijg je advies aan huis van de slimme tuinprofessor. Wij contacteren jou en leggen een moment vast.
  5. Organiseer je plantdag. Neem foto’s, maak filmpjes, schrijf het verhaal van jouw plantgroep.
  6. Bezorg ons jouw bewijsmateriaal: foto’s, filmpjes, tekeningen … Mail ze naar levedetuin@vlaamsbrabant.be. Je krijgt punten op het aantal bomen en klimplanten, maar ook op originaliteit. 
  7. Veel geluk! Misschien win jij één van de drie tuinfeesten ter waarde van 500 euro.

Nodig uit met een 'Boom je buurt'-postkaart

Gebruik de 'Boom je buurt'-postkaarten om je buren en vrienden te overtuigen om mee te planten. Er zitten er vier verschillende in één setje. 

>>> Bestel jouw set postkaarten

Extra informatie

Online bestellen

Opgelet: alle velden met een * moeten worden ingevuld.
Naar boven